Marianne Wrife, nutritionist inom svensk och internationell hälsokost och funktionell mat.
Från Karolinska Institutet i Stockholm.
Marianne har arbetat med nutrition i livsmedel, kosttillskott och enteral nutrition i livsmedelsföretag som Friggs, Procordia Health Food, Semper Nutrition samt även haft konsultuppdrag för ACO Hud.
Marianne har gedigen erfarenhet från produktutveckling, kvalitetskontroll, kliniska studier och utbildning inom området hälsa och näringslära.
Numera är hon VD och grundare av Nutrikom AB.
Hon berättar om ”mat som medicin” på vetenskaplig grund – ett viktigt ämne för oss som vill äta och må bättre.
Kom och lyssna på Marianne som berättar om det senaste om utvecklingen och forskningen kring hälsosam mat.
Marianne önskar "att livsmedelsföretagen tog sitt ansvar i att vägleda konsumenten till att snabbt och enkelt hitta maten som bidrar till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. Det finns också ett stort behov bland personer som har hälsorelaterade problem att få hjälp med att hitta rätt kost för att må bättre.”